Nyheter från Mäklarlabbet

Vi flyttar till Sickla

Mäklarlabbet växer hela tiden och vi har därför under en längre varit på jakt efter ett större kontor. Nu har vi äntligen hittat ett som uppfyller alla krav. Sedan en månad sitter vi i Business Lounges lokaler på Smedjegatan 32 i Sickla köpkvarter. Lättare att hitta, bättre kommunikationer. För den som åker kommunalt är Saltsjöbanan ett bra val. Resan tar knappt fem minuter från Slussen och tåget stannar bokstavligen utanför dörren. Det finns också bra parkeringsmöjligheter ett stenkast härifrån. Välkommen hit!

Ny stjärna på Mäklarhimlen

Det nystartade mäklarföretaget BoLiving behövde en responsiv webbsida lagom till lanseringen. Ett uppdrag som vi på Mäklarlabbet med glädje åtog oss då vi samarbetat med ägarna till Boliving i andra sammanhang. Nu är den nya webbsidan klar. Resultatet blev mycket bra. Sidan bygger på en egenutvecklad plattform som ger kunden stora möjligheter att själv uppdatera och förbättra utseende och funktioner. Kolla här: www.boliving.se

Grafisk profil till garvade mäklare i Hägersten

Hägerstens mäklare har förmedlat bostäder i mer än 30 år, med den äran. Nu är det emellertid dags för nya friska tag. Sedan några månader tillbaka leds Hägerstens mäklare av de lika kompetenta som genomtrevliga Ylva och Carina, vilka även är nya ägare till den uppskattade firman. De såg med en gång behovet av uppdatera företagets hemsida och grafiska profil. Ett uppdrag vi Mäklarlabbet med glädje åtog oss. Riktigt bra blev det också. Gå gärna in på den nya webbsidan hagerstensmaklare.se och se själv. Och om du bor söder om stan håll gärna brevlådan under uppsikt. Det borde dimpa ner ett tjusigt informationsblad från Hägerstens mesta mäklare inom kort.

Ny hemsida till Gotlandsmäklaren Home by Dean

Gotlandskännarna på Home By Dean säger det egentligen bäst själva: ”De vackra och charmiga bostadsrätter, fritidshus och villor Home by Dean förmedlar har alla sin egen känsla och prägel. Högsta kvalitet är genomgående ledord i allt vi gör.” De orden valde vi att ta fasta på när vi designade deras nya webbsida. Nu har Home By Dean också en visuell front som matchar deras yrkeskunnande och fina bostäder som de förmedlar. Surfa in på www.homebydean.se och kika själva!

Hem Mäklarna lanserar ny webbsida

Mäklarlabbets hemsideoffensiv fortsätter. Vi är precis i hamn med bygget och framför allt kodningen av ytterligare en riktigt vass webbsida åt en kund. I det här fallet Söderortsexperterna på Hemmäklarna som valt att ta sitt visuella koncept och tilltal till nya höjder – med vår hjälp. Med den nya sidan har Hemmäklarna fått en ypperlig kommunikativ plattform som garanterat kommer att göra både befintliga och nya kunder imponerade.

Fotokampanj i centrala och södra stockholm

Just nu har vi på Mäklarlabbet ett svårlaget erbjudande. Från och med nu och helt fram till sista september erbjuder vi fotografering av erfarna fotografer till kampanjpris. Eller vad sägs om en komplett fotografering av alla objekt för endast 895 kronor. Erbjudandet gäller ett bildpaket om 15+ bilder. Dessutom garanterar vi leverans inom 24 timmar. Efter provmånaden betalar du vårt vanliga pris 1 195 kr för ett objekt. Passa gärna på att göra din bokning online via vår smarta och användarvänliga webbapplikation. Då ser du också direkt när en fotograf nära dig blir ledig Våra erfarna fotografer arbetar i innerstaden och närförort Söder och kan erbjuda alla typer av fastighetsbilder. Hos oss får du bilder som lyfter fram bostadens bästa sidor, till samma eller lägre priser som de stora byråerna tar. Dessutom är vi inte snikna av oss. Vi tycker nämligen att ett väl utfört arbete ska löna sig. Därför betalar vi ut bra löner till alla våra fotografer som även är ägare till företaget. Vi kan hålla nere priserna trots att vi endast anlitar expertfotografer, då vi inte har någon säljavdelning eller yttre ägare som vill kapa åt sig en del av kakan. Hör av dig till 08-400 256 76 eller maila till info@maklarlabbet.se för mer info. Vänliga hälsningar Gänget på Mäklarlabbet.se