Nyheter från Mäklarlabbet

Niemi Fastighetsbyrå fick snabbt och smidigt ny webbsida

Med Mäklarlabbets Webbsidesbyggare kan ett mäklarföretag inom någon vecka komma igång med en webbsida som ser hur proffsig ut som helst. Med en låg kostnad som delas upp löpande varje månad – perfekt för den nystartade mäklarbyrån. Vi hjälpte Lars-Göran Niemi Fastighetsbyrå att komma igång med deras egna byrå – efter lång trogen tjänst i en större kedja. De ville komma bort från den ”stora kedjan” för att satsa på sina egna kunder och jobba på sitt eget sätt. De vet vad som fungerar i sitt område och jobbar nära sina kunder. Vi önskar Lars-Göran och Magnus lycka till i deras nya företag!

Coronatider även på Mäklarlabbet

Vårt samhälle har ställts på huvudet av Coronaviruset. Och även om Sverige har mycket mindre restriktioner än i övriga världen så ser vi mindre aktivitet än vanligt på hela fastighetsmarknaden.
På Mäklarlabbet jobbar vi på som vanligt. Vi förbereder ett par nya tjänster och en större uppdatering för Mäklarprint Online, som beräknas bli lanserad efter sommaren.
Under tiden gör vi givetvis vad vi kan för att hjälpa till. Bilden visar när vi köpte in toalettpapper från grossist för gratis utdelning i vårt kvarter, när de lokala butikerna hade blivit utplockade av hamstrare.

Server - uppgradering

Idag erbjuder vi våra webbkunder att ligga på Mäklarlabbets egna serverpark. Det underlättar för uppdateringar och underhåll av våra kunders webbsidor. Givetvis kan vi certifiera och erbjuda SSL på alla webbsidor som ligger hos oss. Vår serverpark är nyligen uppgraderad till snabbare servrar av nyaste modell. Webbsidorna kommer att ligga på konton med snabba processorer, med gott om arbetsminne och SSD-hårddiskar. Även kundernas kontrollpaneler kommer att förbättras till CPanel. Migrationen kommer att genomföras under våren. Under migrationen kommer vi även att passa på att uppgradera php-version på de äldre webbsidorna för att öka säkerheten.

Adlig mäklare i Uppsala får ny webbsida

Vi har hjälpt nystartade Leijonhufvuds Mäklare i Uppsala med deras webbsida kopplad till Vitec Express. Målet är en anrik design till ett anrikt namn. Vi önskar Johan all lycka till med den nya byrån! Se: https://leijonhufvuds.se/

PRESENTATION AV NYPRODUKTION I STADSHAGEN

I Stadshagen uppförs Brf Topaz. Ett spännande bygge med mycket nytänk. Styrbar avgift, elektroniska lås möjlighet att hyra sin bostad och mycket mera! Sidan har skapats med vårt specialbyggda webbverktyg som möjliggör prisvärda och snabbkonstruerade webbsidor till nyproduktionsprojekt. http://brftopaz.se/

Ny webbsida för mäklare i spanien

Vi på Mäklarlabbet jobbar inte bara med de svenska mäklarssystemen. Vi har ett flertal kunder i Europa. Främst i Spanien. På den europeiska marknaden finns flera olika standarder på mäklardata. Vi på Mäklarlabbet jobbar med de flesta.
På Pardisi administreras mäklardatan i Witei, mäklarsystem som exporterar i Kyero data-standard. För att utöka funktionaliteten har vi även lagt in våra egna moduler för:
- Multispråksstöd.
- Ut - export till Blocket.
- API data för recensioner för Google my business och Facebook.
- Api för Youtube videokanal.
www.pardisi.com