Nyheter från Mäklarlabbet

Mäklarlabbets öppettider under sommaren

Vi på Mäklarlabbet vill ta tillfället i akt att önska alla våra kunder en riktigt skön sommar. Många av er är säkert borta på semester. Förhoppnings har ni styrt kosan mot varmare breddgrader. Badvädret och julivärmen tycks ju ha tagit en enkel biljett söderut och solen lyser med sin frånvaro. Vi tar också det lite lugnare här under juli månad. Men vi bommar inte igen helt. Supporten är alltid öppen och vi kommer att ha personal på plats som kan svara på era frågor och lösa eventuella problem under hela sommaren. Det kan förstås ta lite längre tid än vanligt att lösa tekniska problem, eftersom hela personalstyrkan inte är på plats. Vi räknar dock med gå för full fart igen från och med första veckan i augusti. - Fotoredigeringen rullar på som vanligt under hela sommaren och vi kommer självklart att hålla våra ordinarie leveranstider. - Vårt team av programmerare kommer att finnas på plats under hela sommaren. - Våra fotografer är också tillgängliga även under juli. Ett tips är ändå kolla en extra gång i kalendern för ett försäkra er om att er ordinarie fotograf är ledig på de tider ni önskar. - Originalbearbetning av trycksaker går också att beställa men räkna med att det kan ta en dag extra innan beställningen är klar. - Mäklarprint Onlines support är öppen precis som vanligt, det kan dock ta lite extra tid att lösa mer komplicerade ärenden och frågor. Har ni akuta frågor går det bra att kontakta oss via e-post som vanligt, eller på telefon 0707-34 79 47 mellan 10.00 och 16.00.

Bättre pejl på kunderna med digitalt register

Vill du ha bättre pejl på dina kunder? Satsa på ett kundregister som det vi just designat och byggt åt Costa Blanca Homes och fastighetsmäklaren Norling & Partners. Lagra och hämta uppgifter om dina kunder. Sortera och matcha dom! Fördelen med den variant vi utvecklat är att du kan integrera registret i er befintliga hemsidestruktur, wordpress eller ditt mäklarssystem. Allt blir synkat effektivt och leder till nya affärer!

Vår mest rekommenderade kund

Det går bra för en av våra favoritkunder; hantverksföretaget Erikas tak. Häromveckan säkrade de segern i den prestigeladdade tävlingen om vem som egentligen är Sveriges mest rekommenderade hantverkare. Priset var en splitterny skåpbil från franska Renault som även är arrangör för tävlingen i samarbete med www.reco.se. I tävlingen hade hantverkskunder från hela Sverige möjlighet att gå in på Reco.se och sedan lägga sin röst på den firma de ansåg ha gjort bäst jobb under året. Nu står det alltså klart att av alla de tusentals företag som det gick att rösta på är det Erika Tak & Bygg AB som svenska folket helst rekommenderar till andra. Stort grattis Erika och Jakob !

Exponera mera med bildsspelsapplikationer

Sila snacket, det är bilderna som säljer bostäder i första hand. Det räcker inte att längre att strö ord som tepanyaki-häll omkring sig. Ska du du få lyan såld till rätt pris är det bra bildmaterial som gäller. Exempelvis stora snygga bilder som väcker spekulanternas intresse. Som av en händelse är det här en av våra paradgrenar. Både att plåta och paketera bilderna på ett attraktivt sätt. Vi har till exempel utvecklat ett flertal bildsspelsapplikationer till en våra kunder. Med våra applikationer kan du själv välja bilder, slänga in valfri logga och säljtext. Dessutom kan intresserade kunder dela bilder, länkar och kontaktinformation till dig via sociala medier, sms och mejl. Vi kan anpassa den appen efter just dina önskemål och den går självklart att få i mobilanpassade versioner.

HusmanHagberg äger ordet kommande

Mäklarfirman HusmanHagberg har stora anspråk. I likhet med många andra mäklarfirmor erbjuder HusmanHagberg en tjänst för marknadsföring av kommande bostäder. Något som är ganska vanligt idag. De allra flesta mäklarbyråer har liknande tjänster i sitt utbud. Mindre vanligt är att man som HusmanHagberg lyckats med konststycket att säkra varumärkesrättigheter till ett specifikt ord. För det är precis vad som nu hänt. HusmanHagberg äger numera ordet "kommande". Något som innebär att ingen annan får använda ordet kommande i kommersiellt syfte utan att fråga HusmanHagberg om lov först. På sikt kan det här få synnerligen intressanta konsekvenser. Om HusmanHagberg-exemplet blir vägledande torde det stå vem som helst fritt att lägga beslag på vilket ord som helst. Vi funderar på att ansöka om de fullständiga rättigheterna till orden villa, lägenhet och bostadsrätt. Till att börja med…

Mäklarlabbet skriver eller slipar dina texter

Vi på Mäklarlabbet är stolta över att kunna presentera en pinfärsk tjänst. Copywriting och textbearbetning. Som mäklare är du något av en allkonstnär, men det betyder inte nödvändigtvis att du kan eller har tid med allt. Om du inte har tid eller möjlighet att skriva dina texter själv står vi mer än gärna till tjänst. På Mäklarlabbet har vi lång erfarenhet av textproduktion, både för webben och för tryckt material. Hos oss får du hjälp med allt från annonstexter, statusuppdateringar, pressreleaser och företagspresentationer till texter för hemsidan. Vi kan hjälpa dig att få fason på vilken text som helst. Hör av dig så berättar vi mer.