Nyheter från Mäklarlabbet

Starthjälp för House Mäklarbyrå i Norrtälje

En typisk kund hos Mäklarlabbet är ofta en etablerad mäklare som lämnat någon av de stora kedjorna, för att starta ett eget företag.
De vill ha mer frihet i sin arbete och kunna ge sina kunder mer personlig service. I dagarna har vi lanserat webbsidan för House Mäklarbyrå, som nyligen valt att gå just den vägen – erfarna mäklare som sadlar om och startar eget. Vi har byggt webbsidan med Mäklarlabbets egna admin, som ger minskat tekniskt underhåll och enklast möjliga administration av texter och bilder.
Webbsidans data är från Vitec, det gör att även formulären är kopplade så de automatiskt kommer in i systemet. Slutligen finns det även automatisk koppling till att publicera objekten på Facebook.
Vi önskar House Mäklarbyrå lycka till med sitt nya företag. Vi finns där för dem – även till deras behov av annan medieproduktion.

Se hur webbsidan blev här!

Mäklarama får ny webbsida

Vi har nyligen lanserat en ny webbsida för Mäklarama. Webbsidan är byggd på Wordpress-plattformen med koppling till Mspecs. Våra kunder kan välja mellan att använda Wordpress eller vårt eget system, Mäklarlabbet admin. Båda har sina fördelar och nackdelar och valet baseras främst på hur kunden vill kunna använda webbsidan, t.ex hur de vill uppdatera sina texter och bilder samt hur stort behov som finns av att underhålla webbsidan.
Vi önskar Mäklarama lycka till med deras nya webbsida.

Uppdatering av webbsida för Höga Kustens Fastighetsmäklare

Höga Kustens Fastighetsmäklare, Anna-Lena och Blair Christanson, har fräschat upp sin webbsida. Mäklarlabbet har tagit fram en modern design med strömmande videor. Nu kan deras nya kunder få en riktigt snygg objektspresentationen på internet som känns 2022!

Se hur webbsidan blev här!

Ålstens Fastighetsbyrå får ny webbsida

I samarbete med våra tryckpartner sedan ett decenium tillbaka Printin så har vi lanserat en ny webbsida för Ålstens Fastighetsbyrå.
Ålsten i Bromma är ett av Stockholms finaste områden med mycket fina gamla villor och vatten. Som resten av Stockholm är det alltid knivhårt konkurens och man måste ha bra presentationsmaterial för att sticka ut. Vi har hjälpt Ålstens på traven med detta. Webbsidan har även direkt koppling till vitec för att lägga in intressenter som anmäler sig på objekten eller för intresselistan för framtida objekt.

ANVÄND FILM PÅ WEBBSIDAN

Det har blivit väldigt populärt med film på våra kunders webbsidor. Och det är inte så konstigt. En film kan sälja in budskapet och mäklarföretaget på ett helt annat sätt än stillbilder och tråkiga texter. Den kan presentera företaget, mäklartjänsterna och även erbjuda kunderna att få sina objekt filmade, som en extra tjänst. En film från ett objekt får allt att kännas verkligt. Det blir som att gå runt i huset eller lägenheten, från rum till rum. Då kan man lättare föreställa sig hur det skulle vara att bo där. En film på Mäklarna kan ge kunden förtroende direkt för mäklaren redan innan de har träffats. En film av företaget bygger varumärket och förtroendet och ger ett modern och framåtskridande intryck. Mäklarlabbet fixar kopplingarna så det går lätt att lägga in filmerna på webbsidan. Det blir dessutom snyggt! Se t.ex. Stad och Lands (länk) webbsida som vi nyligen uppdaterat.

Fabergé Fastighetsmäkleri UPPDATERAR SIN WEBBSIDA

Ibland blir det inte bra när man bygger sin webbsida. Mäklardata är snårigt att ta hand om och många webbsides-leverantörer som inte är vana med att hantera datan gör ofta fel. Det kan leda till löpande problem som inte går att fixa senare, när sidan väl är byggd. Vi får ofta in uppdrag där kunder ber oss rätta till mäklarwebbsidor som har byggts av andra leverantörer – där mäklardatan inte funkar som den ska. I dagarna lanserar vi webbsidan åt Fabergé Fastighetsmäkleri. Vi presenterar nu sidan med genomgången och rättad mäklardata, där vi även gett listning och objektsbeskrivning ett ansiktslyft.