Få ut det mesta av FasAd mäklarsystem med en webbsida från Mäklarlabbet!

Vi optimerar er gamla webbplats eller bygger en helt ny.

icon1

Experter på
Mspecs

icon2

Erfarenhet av
mäklarbranchen

icon3

Prisvärt

icon4

Pålitliga

Vi på Mäklarlabbet är experter på att utveckla och anpassa webbplatser och applikationer för användning med FasAd. Vi kan snabbt och enkelt göra om er gamla hemsida till en hypermodern, sökmotorvänlig och responsiv webbplats som fungerar på alla plattformar. Eller så kan vi bygga en helt ny.

Självklart går det även utmärkt att använda er gamla hemsida om ni föredrar det. Men då måste kopplingen till din ”till salu”-sida eller visningslista bytas ut så att den visar objekt från FasAd, istället för att hämta information från ert gamla system. Det här kan vi på mäklarlabbet hjälpa dig med på ett kick – det innebär inte något som helst trassel för dig som mäklare, även om ni använt er av ett annat system i många år.

combine images
quotes
  • Har snart varit kund i 10 år och har alltid upplevt bra och trevlig service samt lyhördhet och tekniskt kunnande. Prisvärda tjänster för små och medelstora mäklarföretag helt enkelt.
    - Visbymäklarna
  • Jag rekommenderar verkligen Mäklarlabbet. Personerna som arbetar där är trevliga och lättsamma att ha kontakt med. De är alltid positiva och snabba på att återkoppla!
    - Anna Svensson på Stad & Land
KONTAKTA OSS TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!
icon2

Bli Uppringd

icon3

Maila Oss