Webbsidor för mäklare

Är du mäklare och behöver en ny webbsida? Låt Mäklarlabbet hjälpa dig!

icon1

Experter på
alla mäklarsystem

icon2

Erfarenhet av
mäklarbranchen

icon3

Prisvärt

icon4

Pålitliga

Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att bygga en snygg och användarvänlig webbsida som både sticker ut och står sig i konkurrensen. Vi är experter på hantering av data från Vitec / Mspecs / FasAd och har jobbat länge i branschen, så vi förstår den data som kommer på objekten. Exempelvis vilken struktur den ska ha, vilka lagliga krav som ställs och hur datan hänger ihop.
Det är vår specialitet att bygga dessa kopplingar till mäklarsystemet och är därför ett av de främsta skälen att välja oss framför en vanlig medieproduktionsbyrå. Vi är den webbyrå i Sverige som har den längsta erfarenheten och största kunskapen om de olika mäklarsystemens data.
Det finns nämligen många komplexa kopplingar och stora mängder data som ska hanteras och hamna på precis rätt ställe. Tyvärr levereras inte datan från mäklarssystemen på något lätthanterligt och organiserat sätt. Man måste alltså ha hög teknisk nivå och djup kunskap för att jobba med den.

Vi bygger våra sidor i vårt eget adminsystem, Mäklarlabbet Admin, där man enkelt kan administrera texter och bilder genom att logga in på sidan och sedan bara ändra direkt på sidan – men vi jobbar även med Wordpress. Vi erbjuder givetvis även hosting och underhåll av webbsidorna.

Våra sidor är responsiva, de funkar alltså bra på desktop / platta / mobil. Vi är även duktiga på SEO och alla sidor är grundoptimerade för att ranka bra i google.
Vi åtar oss även uppdrag som underleverantörer för teknisk utveckling av webbsidor där designen är framtagen av er egen designer eller annan byrå.
Givetvis ser vi till att hjälpa våra kunder idag, nästa år och om 10 år.  Stabila och bra relationer med våra kunder är det viktigaste för oss!

combine images
Quotes
  • Har snart varit kund i 10 år och har alltid upplevt bra och trevlig service samt lyhördhet och tekniskt kunnande. Prisvärda tjänster för små och medelstora mäklarföretag helt enkelt.
    - Visbymäklarna
  • Jag rekommenderar verkligen Mäklarlabbet. Personerna som arbetar där är trevliga och lättsamma att ha kontakt med. De är alltid positiva och snabba på att återkoppla!
    - Anna Svensson på Stad & Land
KONTAKTA OSS TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!
icon2

Bli Uppringd

icon3

Maila Oss