Trycksaker av högsta möjliga kvalitet - Snabbt, flexibelt och stressfritt.

combine images

Vi har levererat trycksaker av högsta möjliga kvalitet till mäklare och fastighetsbolag från Helsingborg till Haparanda (och självklart vår egen hemort Stockholm) under många år. Därför vet inte bara hur vi ska göra för att ditt färdiga tryckta material ska bli så snyggt och proffsigt som möjligt. Vi har också kontakter med lokala tryckerierna och gedigna kunskaper om branschen som gör att vi kan hålla priserna nere.

Mäklarprint Online som fixar dina trycksaker. Snabbt, flexibelt och stressfritt. Med vårt egenutvecklade verktyg Mäklarprint Online kan du enkelt själv svänga ihop vilken trycksak som helst 20 min innan deadline, i en helt vanlig webbläsare. Alla faktauppgifter hämtas automatiskt från ditt mäklarsystem och placeras på rätt ställe oavsett om du använder Vitec, Fasad eller Mspecs. Smidigare än så blir det inte.

Komponera en unik grafisk profil från grunden som lyfter fram just era starka sidor. Vi skapar en helt ny form som genom sina färger, typsnitt och designmaner förmedlar företagets värderingar och identitet till kunder och anställda.

Utveckla och förbättra er grafiska kommunikation Vi renodlar, harmoniserar och tar tillvara på de bästa delarna i en (eventuellt) spretig grafisk profil så att medarbetarna vet alltid vad som gäller och hur trycksakerna ska utformas och beställas. Bland annat genom tydliga ta fram grafiska manualer och analysera er nuvarande trycksaksproduktion.

Vi designar trycksaker för mäklare som prospekt, efterlappar, förlappar, broschyrer, flyers med mera. Mäklarlabbet har jobbat med mäklare och fastighetsbranschen och vet vad som säljer och hur man lyfter fram objekten på bästa sätt.

Originalarbete i expressfart. Allt du behöver göra är att skicka över dina texter och bilder, resten sen fixar vi dina broschyrer och prospekt.

Kontakta oss redan idag för mer information eller ett prisförslag.

KONTAKTA OSS

TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!