Proffsiga prospekt med mäklarlabbets planritningar

combine images

Proffsiga planritningar enkelt och snabbt! Hur låter det?
Skicka in dina handritade planskisser eller gamla planritningar så tar vi fram nya som passar i vilket prospekt som helst. Du slipper oroa dig för bristande konstnärlig talang och fel proportioner, men framför allt slipper du bränna viktig tid i onödan. 
Allt du som mäklare behöver göra är att skriva in beteckningar för rummen och placera ut ikoner för exempelvis dusch eller kakelugn på rätt ställe. Sen är det klart!
Dina planritningar blir proffsiga och lättöverskådliga samtidigt och du slipper segdragen korrektur och andra frustrande väntetider. Du som är avtalskund kan få vilken design du vill, säg bara till så tar vi fram en design som passar perfekt ihop med er grafiska profil. Vi har också färdiga stilförslag som du kan anpassa på flera sätt så den passar ihop med företagets formspråk och färger.

Välj mellan planskisser 2D, ”skuggad” 2D med 3D känsla eller riktig 3D. Väljer du 3D-alternativet kan du enkelt möblera planritningen så att den ger ett attraktivt och inbjudande intryck. Vill du ha det lilla extra kan vi även komplettera med snygga visualiseringar som ger en mycket levande bild av hur bostaden faktiskt ser ut. Visualiseringarna gör sig mycket bra både i tryck och på objektsbeskrivningen på webbsidan. Vi levererar i normala fall dina planritningar på förmiddagen dagen efter du skickat in dina planskisser till oss. I vissa fall kan det någon dag extra, till exempel om du vill ha väldigt detaljerade ritningar i 3D

KONTAKTA OSS TVEKA INTE HÖRA AV DIG OM DU VILL HA PROFFSIGA PLANRITINGAR