Proffsiga prospekt med mäklarlabbets planritningar

compaign images

Proffsiga planritningar enkelt och snabbt! Hur låter det?
Skicka in dina handritade planskisser eller gamla planritningar så snor vi ihop nya som passar i vilket prospekt som helst. Du slipper oroa dig för bristande konstnärlig talang, fel proportioner och framför allt bränna viktig tid i onödan. 
Allt du som mäklare behöver göra är att skriva in rumsnamnen och placera ut ikoner för exempelvis dusch eller kakelugn på rätt ställe. Sen är det klart!
Dina planritningar blir proffsiga och lättöverskådliga på en gång och du slipper segdragna korrundor och andra frustrande väntetider . Du som är avtalkund kan få vilken design du, säg till bara så tar vi fram en design som passar perfekt ihop med er grafiska profil. Vi har också färdiga stilalternativ som du kan anpassa på flera olika sätt så att den passar ihop med företagets formspråk och färger.

Välj mellan planskisser 2D, “skuggad” 2D med 3D känsla eller riktig 3D. Väljer du 3D-alternativet kan du enkelt möblera planritningen så att den ger ett attraktivt och inbjudande intryck av ditt objekt. Vill du ha det lilla extra kan vi även komplettera med snygga visualiseringar som ger en mycket levande bild av hur bostaden faktiskt ser. Visualiseringarna gör sig mycket bra både i tryck och på objektsbeskrivningen på webbsidan. Vi leverar dina planritningar normalt på förmiddagen dagen efter du skickat in dina planskisser till oss. I vissa fall kan det någon dag extra, till exempel om du vill väldigt detaljerade ritningar i 3D

KONTAKTA OSS

TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!