Dags för ny webbsida kopplad till Mspecs? Låt Mäklarlabbets experter hjälpa er!

Vi optimerar er webbsida eller bygger en helt ny med koppling till Mspecs.

icon1

Experter på
Mspecs

icon2

Erfarenhet av
mäklarbranchen

icon3

Prisvärt

icon4

Pålitliga

Mäklarlabbet är är experter på hantering av data från Mspecs. Vi var med och skapade de första webbsidorna när Mspecs först kom ut på marknaden och hade innan det jobbat med webbsidor för mäklarbranschen i många år.
Vi förstår den data som hör till objekten, vilken struktur den ska ha, vilka lagkrav som ställs och hur datan hänger ihop. Det är vår specialitet att bygga dessa kopplingar till mäklarsystemet och ett av de främsta skälen att välja oss framför en vanlig medieproduktionsbyrå.

Webbutveckling optimerad för mäklarbranchen

Om du vill ha webbsidan i Wordpress ordnar vi det, men vi bygger även i vårt eget system, mäklarlabbet admin. Det är enklare att hantera och du slipper de löpande kostnaderna för att uppdatera och underhålla wordpress-plattformen.
Vi ser till att webbsidan laddar snabbt, är optimerad även för mobilen och rankar bra i Google och konverterar besökare.

Långsiktig samarbetspartner

Våra kunder stannar länge hos oss. Vi har hjälpt många mäklarbyråer i starten och har sedan följt dem på deras framgångsresa. Förutom rena uppdateringar av deras webbsida så har vi koll på branschen. Vi hjälper våra kunder att hålla sig framme inom den nya tekniken och ser möjligheter.
Vi har även kunskapen, kontakterna och erfarheten kring hur din mäklarbyrå kan lyckas med övrig medieproduktion: tryckta objeksbeskrivningar, ADR, kopplingar till social media, digital marknadsföring, fotografering och redigering. Vi förstår hur allt ska fungera ihop.

Bli en av våra kunder

Vi har bra lösningar för mäklarkedjor men även för dig som driver en nystartad mäklarfirma på egen hand. Vi kan anpassa omfattningen av projektet och budget efter vad som passar just dig och ditt företag.

combine images
quotes
  • Har snart varit kund i 10 år och har alltid upplevt bra och trevlig service samt lyhördhet och tekniskt kunnande. Prisvärda tjänster för små och medelstora mäklarföretag helt enkelt.
    - Visbymäklarna
  • Jag rekommenderar verkligen Mäklarlabbet. Personerna som arbetar där är trevliga och lättsamma att ha kontakt med. De är alltid positiva och snabba på att återkoppla!
    - Anna Svensson på Stad & Land
KONTAKTA OSS TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!
icon2

Bli Uppringd

icon3

Maila Oss